Royal Ascot Day 3: Stradivaris riehui kolmannessa peräkkäisessä Gold Cupissa, Foundin poika voittaa Cheshamin

Royal Ascot Racingin kolmas iltapäivä pelattiin radalla, joka oli virallisesti luokiteltu sateiseksi, mutta tämä ei estänyt Stradivariusta jatkamasta pelaamista Gold Cupin ensimmäisessä ryhmässä.Voitti kolmannen kerran.John Gosdenin (John Gosden) koulutuksen alaisena Frankie Dettori (Stradivarius) ratsastaa Frankie Dettorilla (Stradivarius) urallaan neljännen voittonsa kuninkaallisessa konferenssissa, hän voitti kuningatarmaljakon vuonna 2017.
Kuusi vuotta vanha "Ocean Star" -hevoskilpailu voitti Triple Gold Cupin Sagarron kanssa (1975, 1976, 1977), ja vain neljä kertaa maalintekijä Yeats (2006, 2007, 2008, 2009, 2010) voitti kaksi ja puoli mailia. .Pysy lisää näytöksiä varten.
Suurimman osan 2 1/2 mailin matkasta Dettori, joka ajoi puolivälissä, heilautti Stradivariuksensa neljän baarin kävelylle viimeiselle osuudelle.Stradivarius oli täynnä itseluottamusta suoran kilpailun alussa.Hän vastasi välittömästi Dettorin osallistumaan viimeiseen kierrokseen ja voitti mestaruuden 10 lyönnillä.
Nämä luvut tukevat kuvia Stradivariuksen upeassa suorituksessa, joka johti kolmanteen peräkkäiseen Gold Cup -voittoon.Hidasta maasta huolimatta Stradivaris osoitti edelleen tavanomaista kiihtyvyyskykyä.Kolmella viimeisellä lohikäärmeellä maraton päättyi 39,93 sekunnissa ja viimeisen lohikäärmeen huippunopeus oli 35,3 mph.Sitä vastoin seuraavaksi paras Nayefin tie on 42,50 sekuntia kolmen viimeisen mutkan läpi ja ylittää maaliviivan nopeudella 30,8 mph.
Gorsdon sanoi: "Tämän tarkoitan, että Sagarroa koulutti hyvä ystäväni Francois Boutin ja Lester Piquetin (Lester Piggott) ratsastuksia."”Muistan katsoneeni kaikki hänen kilpailunsa.Hän on yksi asia.Yeats on ilmiö.Mainitse, että hevonen on kaikki tässä sulussa.Olemme erittäin ylpeitä kolmen kilpailun voittamisesta., Tämä sopii loistavasti omistajakasvattajalle Bjorn Nielsenille (Bjorn Nielsen).Hän on intohimoinen jalostukseensa ja jalostukseensa.Hän on tehnyt kovasti töitä kasvattaakseen Derby-mestareita, mutta hänellä on erittäin hyvä Golden Cup -hevonen.Hänelle se tyydyttää suuresti häntä ja meitä – on sääli, että hän ei voi olla täällä tänään.
DeTori, joka on nyt voittanut Gold Cupin kahdeksan kertaa (Lester Piggottilla on ennätys Gold Cupin voittamisesta 11 henkilön kanssa), sanoi: Olen huolissani sateesta.He puhuvat usein Martyn Meade -hevosesta [teknikko], tämä on huolestuttava asia, hän todella yllätti minut, koska hän meni todella voita läpi kuin kuuma veitsi.Annoin kaikkien peittää nämä neljä ihmistä, ja sitten yllätyin, ettei kukaan voi haastaa minua.Nostatpa tai et, Furlong-merkkiin asti on aina kauhea hetki, mutta hän teki sen ja venytti 10 jalkaa."
Stradivariuksen taito on loistava, sillä hänestä tuli historian kolmas hevonen, joka on voittanut vain kultakupin hattutempun!#RoyalAscot pic.twitter.com/ytlfPfWp9c
Päivän ensimmäisessä kilpailussa Highland Chiefs voitti 10 jalkaa pitkän Golden Gatesin esteradan ja voitti jockey Rossa Ryanin ensimmäisen kuninkaallisen mestaruuden.Pelin jatkumisen jälkeen 1. kesäkuuta tämä on myös ensimmäinen menestys BHA:n sallimassa Royal Ascot -koulutuskumppanuudessa, jossa Paul ja Oliver Cole ovat tekemisissä Highland Chiefsin kanssa.Paul Cole oli yksin vastuussa koulutuslisenssistä ja koulutti 21 Royal Ascot -voittajaa.
Siitä tosiasiasta, että hän jakaa nyt ajokortin isänsä Paulin kanssa, Oliver sanoi: ”Kun ilmaisu kehittyy, jos sitä ei tuhota, miksi korjata sitä?Meillä on hyviä hevosia ja olemme onnekkaita, että meillä on niitä.
”Ikävä kyllä ​​isäni osallistui tänään parhaan ystävänsä hautajaisiin [Ben Leessä], minkä vuoksi hän ei tullut.Sanoin hänelle tänään, että ajattelin voitavamme Ascotin mestaruuden.
Jockey James Doyle voitti kolmannen mestaruuden tällä viikolla.Hän lähetti loistavasti Roger Varianin kouluttaman vuorenkelin sydämeensä osallistumaan mukavasti päivään.Toinen peli oli Wolferton Stakes (Wolferton Stakes) yli 10 vakomatkalla.
Doyle sanoi tähänastisesta viikosta: ”Sinun on nautittava siitä.Ilmeisesti tämä eroaa siitä, mitä teimme aiemmin.Katsoin toiston eilen illalla ja kaikki näytti olevan hiljaisempaa.Ajon voittaja yritti saada asiat tapahtumaan.On hienoa olla elävä!Valitettavasti en ole Frankie, mutta on hienoa seistä täällä!”
Jockey Jim Crowley nautti Royal Ascotin unohtumattomasta kokemuksesta.Käynnissä olevan taistelun jälkeen Molatham sai G3-paidan Egyptin hallitsijalta.7 Vakopitkä, puolet pituudesta, hän kirjasi viidennen viikon voittajansa.Valmentaja Roger Varianille (Roger Varian) tämä on tuplabonus.Kuten kaikki Crowleyn tämän viikon neljä parasta mestaria, Molatham omistaa Hamdan Al Maktoum ja Crowley nimitettiin jockeyksi.
Crowley sanoi: "Minulla on kuusi voittajaa Royal Ascotissa.""Vaikka minulla ei ole valittamista.Kun olet jockey, osallistut kokoukseen, joten on hienoa saada viisi.Olen erittäin onnekas, että saan ratsastaa niin mahtavalla hevosella, tehdä niin isoa harjoitusta.
Päivän neljännessä kilpailussa Royal Blood voitti listatun Chesham Grand Prix:n voittokaaren mestari (2016), Stallion Cup -mestari (2015) ja ensimmäinen miljonäärin löytämä poni Astui ympyrään, jossa Royal Ascot voitti voittajan kanssa. 2 1/2 pituinen.Battleground on 2-vuotias sotavangin poika.Häntä ratsasti Ryan Moore, ja hänestä tuli valmentaja Aidan O'Brienin ratsastaja.
O'Brien sanoi: "Taistelukenttä on jännittävä hevonen.Hän voi olla kuka tahansa.""Hän voi olla heinäkuun kokouksen jäsen tai kansallisen edun edustaja.Uskon, että hän pysyy hyvässä kunnossa., Ehkä hänen matkansa saavuttaa mailin.Hänen todettiin käveleneen puoli mailia, mutta hän oli taistelulinjan edessä, millä oli suuri vaikutus nopeuteen.
Erikoinen asia taistelukentällä on hän – näyttää paljon kuin Chesham Stakesissa,

Postitusaika: 03.03.2021